Jesen je tu in poleg pisane narave,
nam je prinesla prehlade, viroze in dneve čajčkanja. Lepo vreme se še niti ni
dobro končalo in naša biba je že zbolela – še en razlog več, zakaj moraš imeti
rad poletje :)
Skrbim, da je veliko
na svežem zraku, zelenjava je dnevno na meniju, da ne govorim sadju, ki ga
naravnost obožuje (in vse to je še iz domačega vrta). Tale odpornost mi je
torej velika uganka, a v nekaj sem prepričana - del imunosti mora biti prirojen
in lahko se postavljamo na glavo pa virusa, ki ''leti'' mimo nas, ne bomo
prelisičili.
Kljub temu verjetno
ni starša, ki ne bi poskusil vse, da svojemu otroku (in s tem tudi sebi :))
prihrani tegobe ob prehladu. Na tržišču je malo morje prehranskih dopolnil za
dvig odpornosti in v poplavi teh pripravkov se komaj znajdeš. Zopet ne veš, kaj
je tisto, kar bo zagotovo pomagalo. Tako sem se odločila za ''naravo'' in
letošnjo zimo gremo v boj z bio ingverjevim medom z limono.
Delala sem po receptu
Zeleno je zakon,
le cimet sem izpustila.
Ni komentarjev:
Objavite komentar